Utilitats > Calendari

Aquesta funció, accessible des de diverses pantalles del programa, us ofereix un calendari perpetu en blocs de tres mesos, començant en el mes anterior al corrent i amb el dia actual ressaltat.

El navegador us permetrà moure-us indefinidament endavant i enrere, amb salts de tres mesos o d'un any, encara que si ho preferiu, podeu fer servir també les fletxes de cursor. Trieu un any a la llista desplegable Vés a per fer un salt més gran. Prement damunt el botó que té un quadrat, o bé amb la tecla Inici, tornareu immediatament al mes actual.

Premeu el botó Ajuda o F1 per a obrir l'ajuda. Premeu el botó Sortida o la tecla Esc per a tancar.

Obtindreu una imatge en paper del calendari prement damunt el botó Imprimeix o amb la tecla Control+P.

El botó que conté dues fletxes corbades serveix per a canviar cíclicament l'inici de setmana del dilluns al diumenge, com és habitual en alguns països. També s'hi pot fer servir la tecla Insert.

Si voleu modificar la data del sistema, cal que ho feu a través del Tauler de Control de Windows, secció Data i Hora o prement damunt el petit rellotge a la barra de tasques.

En podeu canviar el color de fons a Configuració, Reixetes, Color del fons.

Els noms dels mesos i dels dies de la setmana hi apareixen en la llengua que estigui definida a la configuració de Windows, i no pas en la que estigui configurat el programa. Si voleu modificar-ho, entreu al Tauler de Control, secció Configuració Regional o Opcions Regionals, pestanya Idioma, i seleccioneu-lo a la llista desplegable.