Utilitats > Fitxers > Exporta

Funció que permet transformar els fitxers de dades de WinOmega, que estan en format Paradox[enllaç extern], als formats dBase III, FoxPro i ASCII, per si interessés processar-los mitjançant un programa extern.

Els fitxers exportats seran dipositats a la carpeta que l'usuari hagi definit prement el botó Carpeta.

L'exportació en ASCII[enllaç extern] crea fitxers de text amb longitud de camp fixa (extensió TXT), acompanyats de fitxers esquema (extensió SCH) amb la descripció de la seva estructura, i no inclouen els camps Notes d'articles, clients, proveïdors, agents, albarans, factures, pressupostos i comandes.

L'operació inversa no és possible.